Besøg vores butik i Middelfart

Hos Axel Knudsen Maskinforretning ApS har vi et velassorteret reservedelslager til både landbrugsmaskiner og have-/parkmaskiner. Foruden reservedele omfatter vores sortiment også et stort udvalg i værktøj, haveartikler, arbejds- og fritidstøj, diverse hegneartikler, VVS-artikler, alt i foder, legetøj og meget mere.

Foder

Hos Axel Knudsen Maskinforretning er vi leveringsdygtige i foder til så godt som alle dine dyr. Til heste, grise, får, fjerkræ m.m. kan vi tilbyde forskellige varianter af Møllerens dyrefoder.

Bestiller du større partier af Møllerens dyrefoder, er der mulighed for levering direkte til din adresse.

Til hunde/katte tilbydes både Møllerens hunde/kattemad samt alle varianter al Royal Caning og ARION. Møllerens Hornsyld Købmandsgaard har et komplet program af produkter til hobbylandmænd og private husdyrholdere med sans for kvalitet og lyst til aktiv fritid.

Møllerens Hobbylager tilbyder foder til heste, grise, køer, får, gnavere, vildtfugle, volierfugle, hunde og katte. Royal Canin Viden og respekt, en filosofi som gør hele forskellen. I over 40 år har dyret været i centrum af Royal Canins forskningsproces. Hundens/kattens trivsel er udgangspunktet for enhver ernæringsmæssig nyskabelse. Med den nye serie af raceprodukter fremhæver Royal Canin den enkelte races særligt følsomme områder og ikke bare racens størrelse. Arion2 ARION hundefoder til hunde i alle aldre og størrelser.

Legetøj

SIKU er et af verdens ældste mærker inden for sin art. SIKU-FARMER produkterne er fremstillet af metal. Såfremt man kender de gamle Tekno produkter er SIKU i samme stil. BRUDER er et verdenskendt produkt som fremstiller produkter af bedste plastkvalitet, som naturligvis er CE-mærket.

Det er blevet et utroligt populært legetøj for mange børn. Det er meget slidstærkt og børnevenlig. – Den perfekte gave for det kreative barn.

Produkterne kan anvendes både inde og ude. Vi kan stærkt anbefale dette produkt.

Arbejdstøj

Står du og mangler arbejdstøj i en god kvalitet, skal du kigge forbi butikken. Vi kan levere i alle str. til både sommer og vinter.

Ønsker du at få navn/logo på arbejdstøjet, udarbejder vi et godt tilbud til dig. Workzone WorkZone er en del af den internationale tekstilkoncern – F. Engel, som har tekstil knowhow fra både produktion af herremode, samt sports- og fritidstøj. Nyheder på disse områder samt en analyse af professionelle håndværkere har været grundlaget for den nye kollektion 08.

Over 80 års erfaring med produktion af tøj giver F. Engel solidt knowhow og erfaring med produktion af mange forskellige typer tøj.

Ocean A/S produkter har længe været kendte og anerkendte for deres kvalitet. Der benyttes kun udvalgte materialer i en produktion, hvor avanceret teknologi anvendes. Denne enestående kombination af erfaring, viden, teknologi og fagkundskab garanterer for produkter af særdeles høj kvalitet og funktionsevne.

Trailere

I mere end 30 år har Variant forsynet danskere med trailere af høj kvalitet fra egen fabrik. Vi udvikler løbende nye modeller, og kan i dag præsentere et topmoderne trailer program. Hvad enten du skal bruge en 500 kg trailer til fritidsbrug, en skurvogn til byggepladsen eller en solid erhvervstrailer til specialopgaver, indgår modellerne i Variant programmet.