Leverandørmærker

Få et overblik over de mærker, som vi forhandler hos Axel Knudsen Maskinforretning

Landbrug

Landbrug

Se et udvalg af de maskiner, som vi forhandler hos Axel Knudsen Maskinforretning ApS

Traktorer

Axel Knudsen Maskinforretning har solgt Massey Ferguson som forhandler siden 1973 og som underforhandler siden 2015. Værkstedets dygtige medarbejdere kan i dag servicerer alle mærker.

Vi hjælper dig gerne med en ny, eller anden, traktor uanset mærke. 

Høstmaskiner 

Massey Ferguson tilbyder mejetærskere til alle afgrøder under alle forhold. Høj ydelse, fleksibilitet og komfort er alle nøglefunktioner i denne serie, der fås til alle afgrøder. Se udvalget fra Massey Ferguson. 

Massey Fergusons højkvalitetsballepressere giver en ukompliceret, problemfri ballepresning med høj produktivitet og holdbarhed, såvel som valgmulighed mellem et traditionelt eller nyt, veldrejet design. 

River/Vendere 

KUHN rotorriver sikrer luftige og ensartede skår – ogsåni kurver – manøvredygtighed og helt rent rivearbejde samt optimal sprede-bredde.Selv de store modeller har en god manøvredygtighed i marken på grund af bugsertrækket med autostyr på baghjulene. Med en storrive fra KUHN opnåes stor kapacitet og høj kvalitet med en suveræn riveteknik. Tandemhjulmontering er standard på KUHN storriver. 

Høvendere fra KUHN bearbejder blidt og skånsomt foderets næringsstofværdi og sikrer et sundt og velsmagende foder til dyrene. Optimal spredeevne, betjeningsvenlig teknik, lukket styrhus, kardantræk samt kron-/spidshjul og stor overlapning af rotorerne for effektiv spredning er standardudstyr på alle KUHN høvendere.

 

Såmaskiner / såsæt

Mekanisk såmaskine med helt ny undervogn med de velkendte skive- og slæbeskær. Luftsåmaskine med nem påfyldning og fremragende betjeningskomfort. Halvbugseret såkombination med fronttank og 6 m klapbar HR rotorharve. Liftophængt såkombination bygget op omkring den meget robuste og velkendte KUHN HR rotorharve 1003 serie. Enkornssåmaskine til anvendelse på både pløjet jord og efter reduceret jordbehandling. Hver såenhed har stor egenvægt for perfekt og ensartet sådybde.

Sabre-Seeder. Alt i én maskine. Samme redskab kan foretage halmnedmuldning, såbedsbearbejdning, jordpakning og såning i såvel stubjord som pløjet jord. Euro-Seeder.Sådybden indstilles nøjagtigt med 2 spindler, som hæver/sænker såskærene i forhold til pakkervalserne. Euro-Seeder kan opbygges til at udså via ø400mm skiveskær eller ø510mm sabre-såskær efter ønske.

Nyopdateret 6m såmaskine med nye vedligeholdelsesfrie FX såskær.
Hudraulisk justerbar skærtryk op til 250 kg. pr. skær med tom maskine

Skårlægger/Skivehøster

KUHN har 4 serier af skivehøstere, som alle er kendetegnet ved kvalitet, styrke, holdbarhed, brugervenlighed og kapacitet. Kompakte og servicevenlige skårlæggere med høj teknologi og mange fordele, kendt for driftsikkerhed, lang levetid og god gensalgsværdi. Med modulopbygget knivbjælke med ProtectaDrive overbelastningssikring. Centerophængt for optimal tilpasning til terræn.

Gødningsspredere

Find den af modellerne, der opfylder dit behov:

 • KUHN RAUCH AXIS med nøjagtig og stabil spredning af kunstgødningen ved hastigheder op til 25 km/t.
 • KUHN RAUCH AXERA H-EMC med Quantron M – unikt overvågningssystem af alle gødningssprederens funktioner. Elektronisk/hydraulisk regulering af mængde.
 • KUHN RAUCH AGT 6036 med Quantron I – trådløs, elektronisk og hastighedsregulerende indstilling af spredemængden.

Harver

Multiva tekst står på svensk

Euro-Dan bugserede såbedsharver på 5-9 m er konstrueret med henblik på at opfylde de stigende krav & udfordringer der stilles fra moderne landbrug. Nøgleordene for Euro-Dan er stor kapacitet og fleksibilitet med mulighed for at montere udstyr, der kan optimere markarbejdet hos den enkelte bruger. Euro-Dan har den nødvendige vægt og “værktøjer” til at bearbejde selv den sværeste lerjord. De store boogieophængte hjul sørger for en konstant arbejdsdybde uanset s

Sprøjter

Bargam er leveringsdygtige i både lift- og trailersprøjter.

Danfoils sprøjteteknologi er baseret på eurofoil-forstøveren, som er udviklet og patenteret af danfoil production. Forstøveren er kernen i sprøjteteknologien, som er kendt for at være ressource- og miljøbesparende og sikrer brugeren et dokumenteret større udbytte end konventionel sprøjteteknologi.

Plove

KUHN plove udmærker sig ved en kraftig og enkel konstruktion. De er designet til at holde år efter år, og det er de høje gensalgsværdier et tydeligt bevis på.

 

Tromler

Rumbler er en tung tromle, der kan individuelt tilpasses til forskellige anvendelser med frontpladenivelleringog såenhed som ekstra udstyr. Tromlenssolide konstruktion sikrer lang levetid

 • HE-VA Lift-Roller er en liftophængt tromle, der er let at manøvrere selv med mindre traktorer.
 • HE-VA Vip-Roller er en let og dynamisk tromle et lille trækkraftbehov samt lang levetid og høj driftsikkerhed.
 • HE-VA Swing-Roller er beregnet til arbejde på større landbrug, hvor der skal tromles mange hektar hver dag.
 • HE-VA Grass-Roller er en 3-leds tromle specielt bygget til jævning og pleje af græsmarker
 • Maxiroll – Greenline Maxiroll – greenline er et skrædersyet koncept til tromling af græsarealerMaxiroll.
 • Greenline 300 er beregnet til pleje af græsarealer, til vedligeholdelse af hestefolde, golfbaner, sportsanlæg, parker og andre steder, hvor man ønsker et jævnt underlag.
  Dal-Bo har udviklet en kraftig 3-delt knivtromle til stubmarker MaxiCut 600, som anvendes til alle former for tilbageblevne organiske planterester f.eks. solsikke, majs, raps, grøntsager.
  Maxiroll Hydraulisk sammenklappelig, 3-delt tromle med horisontale tromlesektioner og meget lavt tyngdepunkt. 

Slå/Mulchmaskiner

Med et særdeles bredt græsprogram er KUHN den naturlige partner i markarbejdet. Lang levetid og lave driftomkostninger i kraft af styrke og unik teknik.

 • KUHN VKM til afpudsning af frøgræsmarker med en holdbarhed ud over det normale.
 • KUHN VKM 610 – Mulchmaskine med en stor arbejdsbredde på 610 cm og smal transportbredde på 250 cm.
 • KUHN RM til snitning/findeling af halm, kartoffeltoppe, al slags stub, græsarealer, brak osv.
 • KUHN RM 610 – Foldbar mulchmaskine velegnet til klipning/findeling af halm, al slags stub, græsarealer og brak.
 • KUHN BAV til klipning af græs i folde, langs vejkanter, omkring ejendomen eller til afpudsning af brakmarker.
 • KUHN TB – specialmulchmaskine perfekt til pleje af rabatter, grøfter, diger, hegn og lignende.
 • KUHN BKE 250 til klipning af græs og afpudsning af brakmarker.
 • KUHN BK 280/320 – Mulchmaskine med bagklap, som kan åbnes. Det er en fordel ved mulchning af langt og kraftigt materiale, hvor maskinen kan åbnes for “fri udblæsning”.

 

Stennedlægningsfræser til traktor gør det nemt at gøre såbedet klar til såning af græsset. De effektive knive og modsat rotation betyder, at sten ligges under det øverste sålag. Den kraftige og effektive eftervalse gør sidste del af arbejdet – og du er nu klar til at så, nemt og hurtigt!

Som tilbehør til maskinen fås en såkasse, så græsset kan placeres samtidigt med at stennedlægningsfræseren gør såbedet klar.

Andre vogne

Serien af MI tipvogne består af flere forskellige vogntyper:

 • MI SV 23 sneglevogn
 • MI transportvogn til grise eller kreaturer.
 • CD tipvogne velegnet til f.eks. korn- og græstransport.
 • SPD entreprenørvogn.

Multiva trailers are developed to fulfill the needs of users. Multiva is a perfect trailer for a user, who values effectiveness, practicality and durability in transport. Multiva is also the mark for quality. With modern production methods, best materials and meticulous manufacturing and finishing, the product of the highest quality is ensured for the user.